Kategorie
 Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPD
PPL
WEDO
TopTrans
Kvasinky POWER - Schimansky

Sušené násadové kvasinky Power jsou vhodné pro ovocné kvasy, rmuty a medovinu.

Mikrobiologické vlastnosti : Optimální teplota pro kvašení je 12 - 30°C. Tento kmen kvasinek je vhodný pro prokvášení břeček za nižších teplot. Po poměrně krátké rozkvášecí fázi nastává rovnoměrné kvašení, které svoji optimální intenzitu zachovává při teplotách 12 - 15°C. Při vyšších teplotách je tento kmen charakteristický enormní kvasnou silou. Aby prokvašení proběhlo optimálně, neměla by se teplota snížit nad 24°C.

Návod k použití: Odměřené množství kvasinek rozmícháme v 10ti násobku vody o teplotě 35 - 38°C a vlejeme do připraveného kvasu.

Doporučená dávka: 15 -20g/hl kvasu.

Hmotnost balení 20g.

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 Doporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances: